Jefferson
Center

AT A GLANCE

Design Firm: FCA

Location: PHL

Square Footage: 240,000

Install Date: 2019

Final Blue Circle Logo Refinements - Unt
Jeff_02.jpeg
JeffTowerHero02.jpeg

Photos by Jeff Totaro

MORE IMAGES

Jeff_02.jpeg
Jeff_03.jpg
Jeff_04.jpg
Jeff_05.jpg
Jeff_06.jpg
Jeff_07.jpg
Jeff_08.jpg
Jeff_09.jpg

AKA WHERE A CAMPUS BECOMES A COMMUNITY.

After years of expansion and growth throughout the city, the organization decided to unify their sprawling urban campus by moving into one tower. For the first time, colleagues and departments would come together to work in the same physical space.

 

Working with FCA, and Facility Strategies as the project manager,  we strategized and standardized interiors with a focus collaboration, social spaces and workplace culture at the forefront. The result: the ethos of the work environment transformed from a disparate campus to a community, centered on the well-being of employees. Just as it should be.